så tråkigt, så ensamt.

hej på er alla. här sitter jag och är så sjuuukt uttråkad. martin är på hockey och här sitter jag då (som sagt) och väntar. och jag väntar lite till. och liiiiite till. är inte hemma hos mig, har "bosatt" mig här hos honom. stackars karl, "bo" ihop med en dam liksom.. ;-) kan inte vara alltför kul med någon som plockar upp (lite) och diskar (lite). skäggetorp känns inte lockande längre. var ett knivrån där i söndags, inne på pressbyrån som ligger alldeles intill mig. men men. skräp-bostadsområde!


förresten så har de tapetserat om i min lägenhet nu. blev riktigt bra... nöjd med tapetvalen!!! ska dock bli jäkligt intressant att se hur det blir med blå köksluckor. modigt, jag vet..


skolan går sådär, hittar inte motivationen till att plugga. jag måste skärpa mig, naturligtvis, men det är svårt som satan.. bokade in en tid med studievägledaren på måndag. känner att man kanske borde prata med någon "kunnig" så man kan få hjälp med att lägga upp skolarbetet. kuggade på tentan, men det visste jag dock.. öppnar man inte ens böckerna för att plugga lite så kan man ju inte förvänta sig att man får godkänt.. och det fick jag alltså heller inte. men det gick klart bättre än jag trodde..

funderar lite inför våren, vad jag ska läsa och så. sista anmälningsdagen är om 3 dagar så jag kanske borde kolla upp det där. funderar på att söka in till hälsopedagogiska programmet i gävle till hösten, men det beror lite på hur det går för ja, martin. (följer dig vart du än går..)




och så fyller jag år snart.
vi ska bo på fiiiiiiiiin-hotell i stockholm!!
ska se om vi inte kan bestämma oss för ett hotell senare ikväll.
väljer mellan first hotel reisen, first hotel amaranten, quality hotel globe och hotel diplomat.
väldigt fina hotell, finns även spa-anläggningar på vissa. och MASSAGE! ni kan ge er fan på att vi ska boka in varsin massagetid. ;-) kosta vad det kosta vill, jag har aldrig bott på så fina hotell över en weekend..
nu är det dags!