är HAN tillbaka i stan?

hahaha.. kollade på lite vimmelbilder precis och helt plötsligt (!) hoppar hjärtat över ett slag. dock inte av den anledningen man kanske först tror, bara av förvåning. är den människan tillbaka i stan? hahahahaha, då blir det inget festande för mig framöver.. det vågar jag inte! hahahaha!


hmm, undrar just hur det blir med julpysslandet i helgen..? får allt kolla upp det där.



long time, nooooo seen. (jag kan inte sluta skratta) / Lina




Ny hyra från 1 januari 2007

Hyran höjs med 15.50 kronor per kvadratmeter Även höjning av garageplatser och p-platser


det var väl typiskt att de skulle höja hyran innan man ens hunnit flyttat in...................... inte jättestor höjning, men ändå en höjning.. får hoppas på en desto högre löneökning. ^^


händer skumma grejer på landet..

för en gångs skull tänkte jag igår somna i tid. och ja, jag somnade vid elva. MEN för att vakna en timme senare av ett helvetes ljud. hela mitt rum blinkar i en slags orange färg och det tjuter utanför mitt fönster.
kan höra att det blåser och regnar som satan.
tittar ut genom fönstret. det förbannade larmet har gått på bilen.............................. förmodligen har det startats pga blåsten. rusar ut på verandan och är supernära att halka då golvet är halt. av vad vet jag inte, såg ut som grus men kändes som sånt där hagel.
försöker larma av bilen men eftersom batteriet i dosan är dåligt så måste jag ändå gå de få centimeterna till bilen. i ösregn. i kylan. i blåsten. iklädd linne. och jag trodde på allvar att jag skulle blåsa bort..
vilket uppvaknande!

nu har jag beställt lite filmer (igen). 6 stycken för att vara exakt.. man måste ju kunna fylla ut dvd-hyllan sen när man väl flyttat! (vilket är snart. vilket påminner mig om att jag måste börja packa...) 


adios amigos / Lina

det var lågt..

igår vart det myskväll här hemma, tv & film. börjat rensa ut lite, planera inför flytten som sker i mellandagarna. LÄNGTAR.
vart inflyttningsfest igår hos becka, men jag hade planerat lite annat så jag kunde tyvärr inte närvara.. men vi får festa ikapp en annan gång. hoppas ni hade kul ändå! ;)
idag är det första advent och första ljuset är därmed tänt. bara 3 veckor kvar till julafton!
har fixat en julskiva nu som jag tänker spela sönder både på jobbet och hemma. wooho!
nää om man kanske skulle försöka få med sig nån in till stan.. öppet till 16 idag ju!!


go´jul / Lina

påkörd av ett tåg

tar det aldrig SLUT?
bara olyckor, sjukhus & änglavakt i släkten..
kan inte ens börja rabbla upp allt som hänt för jag vet i inte var jag ska börja.
men igår så blev min kusin påkörd av ett tåg.. tack och lov klarade han sig.



stanna världen en stund../Lina