titta, titta!

image12




där är min lilla kattunge. 12 veckor, 5 dagar gammal.

jag väntar och väntar..

men dyker det upp några nya bilder på kattungen? neeej, det gör det inte.. varför säger man "jag kommer att lägga in de nya bilderna under dagen" och sen inte göra det alls? det var de orden jag fick höra i måndags. nu är det onsdag och det finns inga som helst nya bilder att titta på.. lite tråkigt att man får höra en sak som visar sig inte stämma.. får väl helt enkelt vänta tills på fredag innan man ser det lilla yrvädret. ska bli lovely att vara ledig på fredag, även om man inte direkt slappar.. men slippa sitta på kontoret liksom, bara det är en lycka i sig! d'uh. kommer ju få gå upp tidigare än vanligt dessutom, så sovmorgon är det ju inte tal om. men jag står ut, lätt!

uh uh, mycket att göra.

fullt upp igår, åkte fram och tillbaka runt stan för att få tag på diverse grejer.. hittade heller inte allt jag var ute efter så det blir nog till att shoppa lite idag också. ska dock promenera idag tänkte jag. se om man hinner det.. var så typiskt, igår tänkte jag att jag skulle inhandla en kattväska på ÖB, köpte en sådan för några veckor sedan, kostar bara 100:- och är såå mycket bättre än vanliga hårda plasttransportburar. mycket bra köp! tror ni dom fanns kvar? självklart inte. de var slut.. så jag får försöka få tag på nåt liknande, men helst av allt ville jag ha två likadana.. :( lär väl vara rätt kört.. sen måste jag köpa en kam, vill ju inte att kattungen får tovor i pälsen liksom. :) oh, jag längtar så himla mycket till fredag.. har väntat på henne i snart tre månader! tiden har gått så superfort.. ska bli roligt att se majas reaktion på det nya trollet. är till 110% säker på att det kommer bli ett jäkla liv, massa fräsande och tjaffsande.. men hon vänjer sig. hoppas jag! :) vill ju inte att de ska förbli ovänner om det nu visar sig att de inte kommer överens från början. yeye.. det får tiden utvisa helt enkelt.


skönt väder idag! är nog kallare på kontoret än ute. känns som om händerna frusit till is.. vill ha högsommar nu! vill ha minst 25 C på dagen och minst 20 C på kvällen/natten. vill kunna sitta på balkongen dygnet runt, vill kunna gå längs vätterstranden utan att det blåser iskalla vindar. vill kunna använda solglasögon utan att folk höjer på ögonbrynen. vill kunna gå i ballerinaskor och små klackar. vill kunna rådissa kaffe/te för att istället svalka mig med en iskall loka! vill kunna gå barfota i grönt gräs. jag vill tillochmed ha GRÄSFLÄCKAR på kläderna for fuck sake!

nu så!

nu fick jag äntligen tag på dom! så jag åker och hämtar hem lilla kattungen på fredag!
mellan 7-10 timmars bilresa tur & retur, YES! can't wait... eller nåt. ugh. så lär det säkert vara sådär supervarmt också.. tycker mest synd om bebisen som måste åka så långt i en bur! vad roligt det ska bli! tjohooo.

nu blir jag lite arg..

jag får inte tag på uppfödaren! visst, hon sa att de hade haft det lite kämpigt det senaste.. men sist jag hade kontakt med henne var för tre veckor sedan när kattungarna var 9 veckor. nu är det 12 veckor gamla och leveransklara. vet att de ska veterinärbesiktigas på onsdag, så efter det kunde jag hämta henne. men jag får ju inte tag på dom! har försökt sen slutet av förra veckan, har talat in på telefonsvararen och skickat mail.. utan resultat. har ju ändå betalat in 1000 kr för henne och då förväntar man sig att de åtminstone FÖRSÖKER agera som uppfödare ska göra. kan ju inte köpa kattskålar, kattlåda, sele och koppel innan jag får ett definitivt besked. sen ska jag ju betala in resternade belopp! men inte en chans att jag sätter in 4000 på hennes konto om hon inte hör av sig. och jag hade tänkt ta ledigt på fredag och åka ner med mamma och hämta henne. för då har man ju hela helgen på sig sen att försöka få henne och maja att gå ihop. men jag vet ju inte vad som sker.......
börjar tycka att det är extremt dålig stil.


Stampe

image11



Jag glömmer dig aldrig bubben.. Älskar dig för evigt.

nu är han död..

och han kommer aldrig mer tillbaka..

just nu känns det för jävligt..

NU svarade dom..

har under 2,5 dagar försökt få tag på veterinären utan något som helst resultat. hade nästan gett upp.. men försökte nu igen och äntligen svarade dom. strax efter 13:30 imorgon så vet jag ifall min kanin kommer få fortsätta att leva sitt liv eller om han får en spruta.. men på veterinären lät det dock inte som att han kommer få följa med hem levande igen, just för att han är så pass gammal.. 11 år är rätt mycket för en kanin. och mager som han är så ser han inte mycket ut för världen. jag blir lite ledsen när jag tänker på det, men jag vet ju att jag skulle göra honom en tjänst.. men har man haft honom sen man var 10 år så är det ju svårt att inte vara nedstämd.. trots att jag ännu inte vet exakt vad veterinären kommer att säga. jag litar på min magkänsla, den har nästan alltid haft rätt..

måndag, ny vecka..

vet inte riktigt vad det är med mig idag, har en stor klump i halsen och minsta lilla negativa tanke gör att ögonen tåras. och det innan jag ens kommit till jobbet.. jag känner mig så pressad att jag är rädd för att bryta ihop snart. vill verkligen inte det.. men jag tror att det redan är kört.. för nu kom tårarna..




by the way, syrran förlovade sig igår. surprise... en rolig överraskning. grattis. :)

ångest..

för varje gång du lämnar mig.. så kryper ångesten allt närmre inpå..

min lilla nin

då var man återigen ute på "landsbygden". käka lite påskmat med familj och släkt, sen blir det fest!
gosade lite med min 11 år gamla kanin också, ser ju honom inte ofta nu när man flyttat. (bestämde att han fick bo kvar här pga att han trivs här och ändå är så gammal.) kände då en knöl precis vid käken, precis likadan som Staza fick strax innan hon dog i lunginflammation. veterinären sa att det var cancer då.. så det känns väl lite sisådär, är nästan helt säker på att Stampe nu också fått det, ingen aning om vad det annars är.. iofs har han problem med tänderna och det kanske skulle kunna vara nåt sånt. men vid den åldern, och med tanke på att det är exakt likadant som det var med Staza, så är jag rätt säker.. men ändå känns det inte så jobbigt. han är ju som sagt 11 år, levt längre än vad kaniner brukar göra. lite tungt att veta att han kanske inte finns kvar mycket längre eftersom man haft honom sen man själv var 10 år. trillade en liten tår när jag tänkte på hur länge vi har varit buddies. men det kanske är dags nu.. visar det sig att det är cancer, så finns det ingen chans att jag kommer kunna vara så egoistisk att jag behåller honom tills han dör av sjukdomen. då blir det nog en spruta.. nåväl, inget jag kan göra åt nu.. får vänta tills på tisdag, se vad veterinären säger.

ikväll tänker jag ha roligt! men lilla bubben är fortfarande min lilla bubbe för det. älskar honom av hela mitt hjärta. =)

en sån söt sak

image10


tänkte bara visa en ny bild på Alcudia, på kortet 9 veckor gammal. (10 på söndag)
för övrigt så finns fler bilder på
www.livsnjutarna.nu för de som är intresserade..

det kanske är dags...

med en liten uppdatering.

göteborg var riktigt kul, så skönt att komma från stan om så bara för ett litet tag. var hur trött som helst på fredagskvällen, men inte fick man sova.. naaaj, damerna tjattrade på. =) på lördagen var det massa shopping och grejer. sen hem för att fixa till sig och börja festa. spelade för övrigt "jag har aldrig". och vi som var i göteborg var jag, syster, mamma, mina två kusiner och deras mamma.. och vi spelade "jag har aldrig"................... ni som känner mig vet vad de spelen alltid till slut handlar om. jo just precis. sex, sex, sex... jisses. men det var kul som fan.. krogen efter det, var trevligt till en början.. men som jag anade, så flippade jag ut lite grann. ordnade sig dock ganska snart.. communication people, communication.. stack hem tidigt på söndagen, gick från lägenheten kl 9 efter att ha sovit max 4,5 timmar. ville inte vänta på skjutsen så det fick bli bussen. (kostade mig nån sedel, men det var det värt. är så avkopplande att åka göteborg-jönköping i buss och lyssna på musik.)

sen då? jo, veckan har varit obeskrivlig. jag vet faktiskt inte vad jag ska säga.. så vi håller det för oss själva.. haha. ni får aldrig veta................... eller jo. på fyllan kanske. *skrattar*

och så var det det där med påsken.. känns inte alls som det gjorde förr. liksom, whatever..
men det ska bli kul med påskfest imorgon kväll. =)

nu har jag inte tid att skriva mer. busy, soo busy.

tjingeling! / Lina