snart åker vi till USA - 47 dagar kvar(?)

nu börjar nedräkningen till USA! det ska bli så FRUKTANSVÄRT ROLIGT! längtar så galet mycket. bästa med den här semestern är att jag inte kommer längta hem till något, förutom katterna då. jag har Martin där och hela familjen. helt underbart. 

vi kommer åka upp till stockholm dagen innan avresan och bo på hotell för att slippa åka mitt i natten. sen bär det av till New York där vi kommer stanna några dagar. efter det flyger vi ner till Florida och bor i en lägenhet med ett stoooort poolområde i Kissimmee (nära Orlando). disney world!!!!!!!! superhäftigt. efter det ska vi bila ner till Fort Lauderdale (nära Miami) och bo i ett eget hus med EGEN POOL precis intill kanalen. 


åååh, jag vill dit nu!

jag har blivit en tjockis! oh nej!

tvi fan vad sur jag blev när jag ställde mig på min egen våg alldeles nyss. 
jag som gick ner så jäkla många kilon till hösten förra året - nu har jag gått upp nästan 10 kilo sedan dess. 
nu blir det ÄNDRING! till USA ska jag gå ner minst 8 kilo. mindre än 9 veckor kvar dit. 
här ska KÄMPAS! 

min målvikt är för övrigt 65 kilo, funderar dock på 62. hade jag hållt vikten förra året hade det bara varit 10 kilo 62 istället för nästan 20. ja ni läste rätt. jag har passerat det äckliga 80-strecket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
nu är jag fet fet fet. men inte länge till!

idag är Martin inte hemma. jag skulle hängt med honom om det inte vore för någon av katterna..... mina kläder som låg på golvet har blivit totalt nerpissade!!!!!! fick en chock när jag skulle ta på mig kläder. blött. luktade. och det hade inte kissats EN gång! nej nej, säkert två, tre gånger på olika ställen. 

en massa tvätt blev det. tur att det fanns tvättid. 
nej nu ska jag kolla träningspass här i linkan.