Maja & Alli

image13



image14

det är svårt just nu..

har varit lite för mycket för min själ det senaste.. men den har kämpat på så pass bra att jag inte märkt av det något särskilt. förrän imorse.. för då brast allt. har trillat tårar sedan jag vaknade vid halv åtta imorse och jag kan inte få dem till att sluta. tror att den största orsaken till det är ångesten över jobbet. jag vet inte hur det är att "gå in i väggen" men jag förmodar att jag är på god väg. för såhär ska det ju naturligtvis inte vara. det är så sjukt pinsamt när det kommer in folk i butiken och jag måste möta dem med mina röda, tårfyllda ögon. önskar jag tagit med mig ett par solglasögon.. fick skjuts hit idag, kunde verkligen inte sätta mig på bussen. det gick bara inte.. och telefonen har jag sluppit sedan halv elva idag. kände att jag var nära att få en sån där blackout igen, det bara snurrade och jag tappade bort mig. känner ett starkt sug efter mina f.d. idiotiska vanor såsom en liten klunk, eller något vasst. men det är ju dumt.. så därför tänker jag inte göra så. men suget finns där ändå. fyfan vad jag hatar mitt liv just nu.. vill bara flytta härifrån (vilket lär dröja) och skapa mig det liv jag drömmer om. längtan finns, viljan finns, planerna finns men resurserna kvarstår.

jag drömde även inatt.. och av erfarenhet så vet jag att mina drömmar brukar ibland, av någon märklig anledning, slå in. kanske inte fullt ut.. men till viss del. och det gör mig inte direkt lugnare.. ökar snarare paniken och ångesten. för jag vill ju.. jag måste. annars vet jag inte vad som kommer ske.  


jag vill hem, dra för gardiner/ner persienner, tända lite levande ljus, slå på en lugn skiva, bädda ner mig i soffan med täcket och fåna.. det är väl inte för mycket begärt? ge mig allt det där.. och jag vet att jag mår bättre.  







"innan  var jag trasig, nu är jag ihoplappad med en skör tråd som börjar ge med sig.. sy ihop mig igen är du snäll."

strejk?

angående det omtalade strejkkaoset som just nu härjar runt om i landet.. jag har full förståelse för kabinpersonalen. man vet ju själv hur man suttit i flygstolen i över 10 timmar och undrat hur de ORKAR. en stor eloge till deras insats på flygningarna. har aldrig mött en otrevlig flygvärdinna! de hjälper alltid till så gott de kan där uppe i luften. de ordnar med mat och dryck. de städar iordning. de tar hand om sjuka passagerare och visar omtanke. de förklarar och berättar, de skämtar och skrattar. allt detta sköts på ett mycket diskret och smidigt sätt samtidigt som de ansvarar för mååånga människors säkerhet!


DET ÄR KLART DE SKA KUNNA ÄTA ORDENTLIGT, TA EN PAUS OCH ANVÄNDA TOALETTEN!!



förstår heller inte alla tjuriga resenärer som säger "tråkigt att det drabbar oss" osv.
SÄG MIG, vad är vitsen med strejk om den inte påverkar samhället?
hade jag själv haft en resa inbokad så hade jag förmodligen varit lite besviken. men man måste ju tänka som så att det är nödvändigt! tänk om det (gud förbjude) händer något när man sitter i ett flyg. man är då helt beroende av kabinpersonalen som kanske är totalt utmattade och inte har möjlighet att fatta rätt beslut vid rätt tidpunkt. det får ju förödande konsekvenser!

favorithobby!

jag har hittat en ny hobby. men jag tänker inte berätta vad det är för något... det är en hemlis. för jag vill ju inte att alla andra ska följa samma linje liksom.. :)


i helgen var det kalas och fest. god damn vad full jag blev.. usch, aldrig mer. att man inte inser att man inte kan dricka som man brukade göra.. speciellt inte om man inte smakat alkohol på över två månader. gode gud, hoppas ingen granne hörde mig när jag kom hem. (dock väldigt tidigt, redan vid halv ett)


och idag klarade syrran uppskrivningen. med ett poäng högre än mig.. fuck, lite små irriterande ja. :P



nu ska jag lägga mig i sängen och längta tills helgen.............................. = sömn.

känns som lördag

trots att det bara är torsdag så känns det som lördag. så jäkla surt att traska till jobbet imorgon.. men men. sen är det ju helg igen. och då är det fest.

tänkte färga håret idag, väntar på att höra nåt från syrran eller nån. måste handla hårfärg. och jag tror jag får skjuts, orka ta bussen hela vägen ut dit. yeh yeh... en liten update var det. tråkigt väder är det också. fuck.

DU FÖRSTÅR INTE VAD DET ÄR DU GÖR!

du sätter en dörr mellan oss, mellan våra drömmar. i dörren sitter en nyckel. 
för varje gång det blir så här så vrids nyckeln om lite.
vad händer när den gått hela varvet? vad händer när dörren sedan är låst och nyckeln är kastad? 


inse att det är småsakerna som gör oss till det vi är.
men inse också att det är småsakerna som krossar mig..

"en dag ska jag ligga sex foot under marken.."

tack stina för låten, har blivit besatt.


fredag idag. den bästa dagen på hela veckan.. på lördagskvällen tänker man ju bara på att det snart är söndag.. och på söndagskvällen tänker man ju bara på att det snart är måndag.. varför denna ångest? varför ägnar man de få timmarna man är helt ledig åt att gå runt med ångest över att det snart är en ny vecka? jag förstår verkligen inte det. vad hände med att leva i nuet?! hur mycket jag än försöker så går det inte! GAAAH! 

imorgon är det då lördag. ska ut till la familia på landet............................ är schlagerkväll hos vänner på kvällen, kul som faan. men jag vet inte om jag kan närvara ännu, beror på. om en vecka fyller syster år. 18 år. herregud, känns inte alls som att det var så länge sen man själv fyllde myndig och började springa på krogen två gånger i veckan. när man slapp oroa sig över att bli nekad cigg.  när världen låg framför en.. man märker att man förändrats otroligt mycket på fyra år. nu börjar man närma sig trettio. 30. det är iofs en bra bit tills dess, men ändå. vid trettio, då är man ju "übervuxen", iallafall åldersmässigt. fast trots mina knappa 22 år så längtar jag redan nu efter det riktiga livet. jag längtar efter min älskade själsfrände, vårat sagolika bröllop, det nya efternamnet, våran lilla bebis, vår übermoderna bostadsrätt, våran lantliga och mysiga sommarstuga m.m.

(tilläggas ska att enligt
www.vuxenpoang.com är jag 28 år gammal)


så himla trist..

idag är det ju som sagt tjejfika. och jag hade sett fram emot det.. så himla länge. först skulle det bli en promenadrunda och sen mysigt umgänge. trodde jag iallafall.... nu sitter jag här och väntar på skjuts hem. har så ont i magen, eller snarare en värk, att jag inte vet vart jag ska ta vägen. huvudvärk har jag dessutom, för första gången på flera veckor. vet inte vad det är för feeeeeeeeeel.. så fort jag ställer mig upp så svartnar det för ögonen och det susar i öronen. fan. jag blir så besviken på att det skulle bli såhär just nu. varför inte en annan dag liksom... jag som har mått så himla bra, så himla länge. nu var det slut på turen... hoppas iallafall på att jag är bättre snart. gärna ikväll men det lär nog inte inträffa. men imorgon måste det vara borta, kan inte hålla uppe med promenaderna mer än en dag för faan. :(

äckliga väder

regn regn regn.. får väl se om det blir till att traska runt sjön idag. regnar det så blire ingenting av det. tjejfika ikväll, tjohoo.. börjar få rutin på de där måndagarna.

har inte mycket mer att säga, tom på tankar och ord..
tjingeling.

lördag, helt sluuut..

traskade ner till stan vid tolv. köpte present till syrran, handlade lite nytt i klädväg. tänkte ha det till syrrans fest.. får se. traskade upp till a6, handlade evian vatten och var inne en sväng på apoteket. traskade hemåt.

och nu är jag då hemma. och jag är helt jävla slut! ska bara vara hemma idag, skönt. känns som att det behövs en hemmahelg.. nää. soffläge!


det är fredag!!

måste kanske börja uppdatera bloggen här lite oftare än jag gjort det senaste. har bara varit så mycket den senaste månaden.. mycket som rört sig i huvudet. många märkliga tankar, många fina tankar, många djävulska tankar, många hemska tankar, många underbara tankar.

många tankar med andra ord.



idag är det som sagt FREDAG och med fredagen kommer även den där lyckokänslan över att det är helg, trots att det inte är något speciellt inplanerat mer än lite städ, kanske tvätt, någon promenad. får se vad som sker.. har ingen direkt lust till att göra nåt, behöver ha en helg för mig själv. har dessutom nada cash på kontot.. :) om cirka 1,5 timme kommer syster och mamma hit för att hämta upp mig. ska kika på musiken till systers 18-årsfest.. haha nu får jag skämmas lite. för jag städade ju aldrig igår.. inte för att det är stökigt, ohnej. har inte ens disk som behöver tas om hand. men en dammsugning vore väl på sin plats kanske..

äh whatever. hur gjorde man förr när dammsugaren inte fanns? nää just det. man städade inte alls...
(låt mig iallafall tro det)

vill bara dela med mig..

hittade en dikt jag bara tänkte posta här. vet ej vem som skrivit den, men fin är den.



an angel in the book of life
wrote down my baby's birth
and whispered as she closed the book;
"too beautiful for earth.."


det var tänkt att jag skulle städa..

men nu blir det inte så. fyyyysatan vad seg jag blev efter promenaden på 1,5 timmar.
blir INGEN jäkla dammsugning trots att dammsugaren står redo.
jag ska käka. duscha. ligga i soffan och se på ghost whisperer....

ugh, jag mår lite dåligt.

har precis slängt i mig en naturdiet och för första gången känner jag att den gjorde mig illamående. hoppas verkligen inte att man håller på att bli sjuk.. får dricka lite vatten och hoppas på att det går över.

nu har mina katter därhemma börjat komma överens. igår när jag släppte ihop dem efter jobbet så dök de på varandra direkt, dock inte för att bråka, mer för att leka. men maja är väl inte riktigt säker i sin nya roll än, men det ger nog med sig. inte mycket fräsande och morrande längre, i stort sett bara när maja tycker att alli börjar bli tjatig och jobbig.. :) för jobbig, det kan tillochmed jag hålla med om att hon är.. trodde jag skulle bli galen imorse. hade glömt hur frustrerande det kan vara med kattungar. men för den sakens skull ångrar jag mig inte, absolut inte. det var nog det bästa jag kunde göra. det är såå kul!

annars är det inte mycket som har hänt. har lite att göra de närmsta helgerna, bl.a. så fyller syster 18. självklart fick man uppdraget att ordna med musiken... vad "ovanligt"! (inte alls) men jag gör det så gärna. sen är det ju som så att jag har en del musik på datorn.. smidigare då. vi ska dessutom försöka komma igång och träna, kanske till nästa vecka, eventuellt efter att hon fyllt år. ska bli sjuukt kul.