det ringer igen..

lina tittar återigen på nummerpresentatören...


...och vägrar svara.

det ringer..

lina tittar på nummerpresentatören...



...vägrar svara.  

jul jul, strålande jul...

för en gångs skull är jag ute i god tid när det gäller JULEN. har nu köpt klart alla julklappar, tillochmed slagit in dom.. (bara två kvar att men det måste jag vänta med..) kvar är julrimmen.
känns ovant att vara klar innan det ens är december...................................... men det känns jävligt bra.


over and out / Lina


jag tar ett break..

och återkommer när jag känner för det igen..

over and out for now / Lina

I wish everyday could be like christmas..

true! har blivit besatt av julen i år, känns som att det är evigheter dit när det i själva verket bara är lite drygt en månad kvar.. vill köpa julklappar i helgen, men jag får ju ingen önskelista av någon.. *besviken* skärpning, annars bliré inga klappar!
måste göra klart pepparkakorna idag annars kommer det aldrig bli av.. och ischokladen. sånt tar tid!
sen vet jag att det kommer kännas segt att göra det ikväll eftersom jag nog kommer hem senare än vanligt, hade tänkt införskaffa grejer till min nya hobby..  ^^  och eftersom man inte längre har bil så får man snällt ta bussen, vilket gör att man är hemma äääännu senare.. kanske kan sluta lite tidigare idag, who knows?
kallt ute idag, dock ingen snö.. så ska det inte vara!! det är lättare att acceptera kyla om man ser lite snö på marken, men icke..


god jul / Lina

ciao!

aah, gårdagen = a day from hell! var så lugnt fram till efter lunch, för då börjar telefonen ringa.. konstant. och med det menar jag verkligen hela tiden. så fort jag avslutat ett samtal så ringde det i örat på mig. jag trodde jag skulle bli tokig!
idag har det dock varit extremt lugnt (peppar peppar..) och nu vill jag åka hem. det är såå kallt här! 
ska bli kul att se filmen och alla bilder från Italien senare idag. för då kommer de hem igen.. eller de kanske redan är hemma. yeah yeah.. kul ska det bli iaf!
har börjat kolla upp det där med min nya hobby. väljer mellan två olika.. kanske kan kombinera ihop båda två. måste bara köpa lite utrustning till det.. kommer nog bli kanon! (vill att det ska vara löning nuuu.)


so long / Lina

segt

jag är trött.. och jag har "ingenting" att göra.. väntar på breaket som infinner sig om en halvtimma. sen är det tre timmar kvar att jobba.. idag var det mycket lite att göra.. men jag klagar icke.



zzzz.. / Lina

jul&mysfeber

nu är julmusiken nedladdad. dags att höja volymen, placera sig i köket och baka lussekatter, pepparkakor, julgodis & dricka glögg med russin och mandel. 
ikväll tänder jag nog i kakelugnen, tar fram lite ljus, fixar mig ett fotbad. sen tänker jag stänga av ljudet på mobilen, släcka ner och mysa framför filmer.. och nästa helg kanske man tar en tur till göteborg och köper julklappar och grejer. =)



julen är här / Lina


herrejävlar.. finner inga ord.

ursäkta mig om jag uttrycker mig som en liten idol-besatt 14-åring, men herrejäävlar..
seriöst, erik! han blir bara bättre och bättre för varje direktsändning.
ville först gå och gömma mig när jag förstod att han skulle sjunga bon jovis absolut bästa låt, för den låten kan väl ingen göra bra förutom karln själv? men guud vad fel jag hade..
av alla idol-tävlingar så finns det 4 framträdande som etsat/kommer att etsa sig fast i huvudet.
sebastian - life on mars + born to run, danny - öppna din dörr
och så nu då, erik - bed of roses. och nu när jag återigen lyssnar på framträdandet.. så kan jag inte låta bli att rysa. ruskigt jävla bra..

jag var bara tvungen att avreagera mig!

och ja, jag gjorde det kishti gjorde.
jag lipade... med all rätt!

over and god damn... / Lina

Italien! Rom!

ååh, pratade precis med mamma. de står utanför ett hotell och det är värsta mediauppbådet där, och huuur mycket folk som helst. de tror att tom cruise bor där och att han snart ska gå ut! jag är ingen kändisjägare, men tom cruise? aaah! vad gryyymt! så mamma sa att om hon får någon bra bild så skickar hon den till mig ikväll. är ju inte säkert att det är cruisan, men man kan ju alltid hoppas.. tufft!
nu ska jag mata puma och åka hem.
later.


over and bye bye / Lina

det känns BRA!

helg igen! hoppas verkligen de har fått ordning på pumpen idag, för ****** vad kallt det var inatt!! fanns heller inget varmvatten så duscha gick ju såklart inte. och jag verkligen avskyr att tvätta händerna i iskallt vatten, speciellt när man själv fryser.. ikväll tänker jag göra ett fotbad, antingen genom att koka vatten eller genom varmt kranvatten och jag hoppas på det sist nämnda.
var tvungen att låsa in maja i ett rum idag eftersom de (pump-hantverkarna (!) ) springer ut och in genom dörren hela tiden. och eftersom hon smet ut igår när morsan var hemma, så känns det bäst att ha henne inlåst när det idag inte finns någon som kan jaga henne eller släppa in henne när hon väl kommer hem igen. men hon lär ju vara huur arg som helst när jag kommer hem.. igår hade hon fräst och klöst stackars mamsen när hon släppte ut henne från rummet.

gaaah, nu ringde det från hemnumret. och mamma lämnade en lapp till gubbarna, om katten smiter, så skulle de ringa hit och prata med mig.. och det trodde jag ju självklart att hon hade gjort nu.
så är det morfar i luren som säger att hon har smitit... *SUCK* fast han jävlades bara med mig. tack och lov..

har en annan katt att se efter, förutom min egen, och det är katten till mammas kusin + man, som också rest till Italien. var där uppe imorse, och ska dit ikväll igen.. puma heter han.   

pratade med pappa innan. faan vad jag också vill vara i ITALIA! lite coolt att det är så många kändisar där nu, med tanke på TomKat´s bröllop.. 

och så är det visst ca 17 grader varmt och strålande solsken i Rom.
när man själv tittar ut... ser man bara mörker, grå himmel och regn, regn, regn...


over and out / Lina

ingen buss idag inte!

näää för idag fick lina sin bil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eller, njaa... jag får iaf låna mammas och pappas till på tisdag.. alltid nåt!
slippa bussen i några dagar, känns ju hur bra som helst..
bussjävlarna i jönköping är ett helvete. antingen är de för sena... eller för tidiga. så igår fick jag allt vänta i 20 minuter på nästa buss! inte så mycket iofs, men det känns längre eftersom det blir mörkt så fort.

man kanske skulle ta och pallra sig hem snart då. =) uh la la.

fredag imorgon, tjohoo!


over and out / Lina

miércoles

för faaaaan jag vill till Italien jag OCKSÅ!! jag blir mer och mer avundsjuk. fatta att dom har läckra skor & väskor där nere... oooooh, jag vill jag vill.
jag bara SKA ner till Italia nästa år, så enkelt är det. kosta vad det kosta vill...........

blev lite småtrött nu såhär på eftermiddagen.. snart dags att kila hemåt igen. 
två dagar kvar på arbetsveckan.. tiden går så fort nu. veckorna går jättefort, helgerna desto fortare..
kan man inte sakta ner fredag - söndag?


over and out / Lina


babe, please take me back

take that = nostalgi
1993. fanns det något gulligare än mark owen i videon "babe"?

tänkte lägga mig i tid idag, så är faktiskt helt klar för sängen. det enda som finns kvar att göra är att stänga av datorn..
satan i gatan vad jag har varit duktig idag. har hunnit med en hel del på 4 timmar..
kanske därför man känner sig helt sluut och kan somna närsomhelst.

så, nu går jag till sängs med min ipod.. :)



over and goodnight / Lina


jag har inget att göra

vilket väder det är ute. och jag ska gå ut sen. gå från centrum och hem. i det där regnet. sen är mina favvodojor lite småtrasiga så jag lär ju frysa. ingen mössa hade jag med mig idag. ingen halsduk.
tack och lov för att man har polotröja. och vantar.
stövlar hade nog inte varit så dumt nu.. varför använder man aldrig sådana längre?
joo för att man tycker det är fult.
varför kan det inte finnas läckra skor i stövelmaterial? eller det kanske redan finns det?
jag har då aldrig sett sådana.
ge mig ett par då.



over and out / Lina

jooo

en sak till.


jag vill också åka till Italien på torsdag!!
efter att ha läst änglar & demoner så bara måste jag ner till Rom.. så enkelt ere!

over and out again / Lina

samma sak, dag ut, dag in..

tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisdag.

sen har jag inte mycket mer att säga.
tisdag.


over and out / Lina

dagen gick fort

aaah äntligen är klockan halv fyra... måndagen är snart ÖVER!
nu ska jag hem och fira mamma som fyller år idag, grattis grattis. så ska jag köra lite aerolates tror jag. om vi inte hinner få besök innan dess.. men men.
nu är det en heeel vecka kvar tills nästa måndag. =) 

over and out / Lina


jag vill hem.

orka sitta här på kontoret i lite drygt 5 timmar till.. kan inte klockan bli 12 så jag kan få ett litet break med frisk luft och ipod?
trodde faan aldrig jag skulle orka upp imorse..
jag måste verkligen lära mig att somna i tid och inte hänga i en telefonlur dygnet runt..  för det är varken bra för sömnen eller telefonräkningen. mohoe.
naaaaj, nu vill jag åka hem.
min aerolates väntar.


over and out / Lina


bara minuter kvar!

yeeeeyj, nu är fredagens arbete avklarat och det är HELG!
kikar ut genom fönstret, becksvart ute. men damn, vad mysigt!
tända lite ljus när man kommer hem, elda i kakelugnen.. fredagar är bäst helt enkelt!



en annan grej, de ska lägga jordvärme i vår trädgård och igår var de hemma och grävde upp hela gräsmattan. sen på torsdag så kommer de och installerar värmepumpen eller vad det heter. kl 8 på morgonen. nu till själva grejen.............. mamma och pappa åker till italien på torsdag, på kvällen.
och när de installerat pumpen, så försvinner vår "vanliga" el automatiskt. tänk då ifall det inte fungerar.. och man måste göra grejer med pumpen.. då finns bara jag hemma och jag är ju verkligen duktig på sånt. för jag tror knappast att morsan & farsan hinner upptäcka något fel under den dryga timmen de är hemma innan de åker.. sen åker syster till göteborg på söndag i tre veckor. helt ensam hemma från torsdag till tisdag med andra ord. helt underbart skönt, OM värmen nu fungerar.. fan för att frysa hela helgen. fast, man kan ju göra som pappa sa nyss:

"du kan ju alltid bosätta dig i vardagsrummet och elda i kakelugnen. då blir det varmt.
jag kan ta in massor med ved till dig." 

det är min pappa det...


naaaej, nu åker vi hemåt!! tjingeling.

over and out / Lina


FREDAG!!

oh underbara fredag, underbara helg.. äntligen lite ledighet (men ska jobba lite imorgon också) .
så här sitter man och känner sig nyttig. hunnit med det mesta, bara lite städning kvar och tänkte räkna ut lite priser.. det är fredag! bästa dagen på hela veckan. SPECIELLT NÄR KLOCKAN SLÅR 17:00 FÖR DÅ ÅKER JAG HEM MED PAPPSEN OCH SLIPPER BUSSEN I KYLAN. =)
beställde en film häromdagen, har förhoppningsvis kommit idag..
var ett tag sen man såg den. "Resan till Amerika". ni vet, den där lilla musen Fievel som tappar bort sin familj.. aaaah, så bra!! köpte även "Landet för längesedan" för någon vecka sen. Lillefot och de där dinosaurierna. nostalgi!!!!!!
hoppas hoppas HOPPAS att filmen ligger i brevlådan, för då kan man ju kika på den ikväll.. :)


over and out / Lina

jag vill bara skratta...

så sitter man här i kylan på jobbet och ångrar att man inte tog med vantar, halsduk & mössa. finns ingen värme ute på lagret/verkstaden, bara en stor klumpig pryl som spyr ut kall luft. och det hjälper ju, verkligen.. fattar fortfarande inte varför vi inte kan få ha elvärme där ute. mycket märkligt..  


well well. min dag idag har varit rätt så okej, om man bortser från utskällningen imorse.. HERREGUD vilket weirdo. satt i tio minuter och försökte förklara vad en felsökning innebär och att man tar ut en avgift på det, även om det inte går att reparera eller om man inte kan hitta felet, för så är det ju alltid. så var karln inte svensk och då är det ju tyvärr ännu svårare att förklara.. iaf, tillslut kände jag att det fick vara nog för jag klarade inte av att vara tillmötesgående längre. (och det skulle nog ingen varit efter ett sådant samtal.....) TIO MINUTER. och han bara skrek och gapade och kallade mig lilla gumman.. (vilket jag f.ö. hatar att bli kallad. speciellt av folk jag inte ens känner.) jag sa åt honom att jag skulle be serviceteknikern att kontakta honom när han kom in för dagen. men nu när jag började skriva på bloggen här så ringer telefonen och det är samma karl i luren! han börjar, precis som imorse, att skrika och gapa så fort jag svarar. han drar samma historia igen men den här gången orkar jag inte käbbla emot så jag säger, återigen, att serviceteknikern ringer honom när han kommer in.. då helt plötsligt är han hur tacksam som helst, "tusen tack tjejen" osv.
man får höra väldigt konstiga saker här på kontoret. häromdagen när jag skulle avsluta ett samtal, hörde jag "puss&kram" i luren och jag blev helt ställd. tappade tråden totalt och fick för mig att jag pratade med någon annan.. ;) vilken tur att jag insåg att det var en kund och inte sa detsamma tillbaka.. haha.
sen fick jag höra att jag var gullig.. (och med gullig menar jag att jag var tillmötesgående och trevlig). men ändå, det finns ju andra ord som är mer lämpliga rent affärsmässigt..
och sen kallar folk mig för "damen på kontoret" när pappa och dom är ute på jobb.. "jag pratade med damen på ert kontor häromdagen..". vad faaaan, jag är ingen dam! jag är Lina!



over and out / damen

prylgalen..

nackdelen med att det finns cash på kontot är att man köper & köper & köper..
igår inhandlade jag en knallblå ipod, super tunn och hur läcker som helst med färgdisplay och grejer.
sen inhandlade jag en all-in-one skrivare. scanner, fotoskrivare osv.
och idag kom jotexbeställningen. får väl hämta ut allt imorgon..

lycka kan inte köpas för pengar.
men satan vad kul det är att shoppa.. =)

over and out / Lina

sug på den ni. ja tack, gärna!

techno, trance, rave. jo det har jag testat på och visst gillar jag det.
pop funkar det med.
pojkband, balladskräp, opera, klassiskt, schlager.. you name it -----------> I'VE TRIED IT!


men för faaan...
jag är, har alltid varit och kommer alltid att förbli en alla-möjliga-sorters-rockchick!!
det finns inget bättre än ÄKTA musik!
gitarr + trumma + bas = allt jag begär.



I figured out what you're all about
And I don't think I like what I see so
I hope I won't be there in the end 
if  you come around



21566-4


HIPP HURRA = MIN FÖDELSEDAG!

idag fyller jag år!! och nu har jag gjort mig iordning.
äntligen är ängladräkten klar och snart är det FEST!!!
party on people!!


over and out / Lina

birthday coming up!

yeaaah, imorgon fyller jag år! :) kul kul. och idag fyller helena år.. grattis grattis!
halloweenfest imorgon, can't wait!
aaaaaaargh. jag ville skriva massor i bloggen nu.. men jag kommer inte riktigt på vad jag ska säga.
finner inga ord liksom.. 

idag har jag  varit lite småkrasslig, kom inte till jobbet förrän elva. men nu är jag fit for fight igen.. ;)

så slutar man om två timmar.. hämta tårta, köpa lite grejer och sen hem och pyssla med en massa.
OH HÄRLIGA FREDAG!!


over and out / Lina

hej tomtegubbar..

ÅH vad jag blir idiot-galen på folk som ringer och tror att allt kretsar kring dom!!!!!!!!!!! det är väl för faan inte mitt fel att de har gjort sönder sina kylskåp och grejer. SKÄRPNING FOLK. fatta att det här är ett företag på tre servicekillar + en kontorist som kör på huuur många märken som helst och inte bara i jönköping. DAAAMN. idioter är ni. jubelidioter. (och jag får gärna kalla er för det för det här är fkt min privata blogg).

yeye, mycket snö ute!! eldade i kakelugnen igår, såå supermysigt. måste införskaffa lite glögg tror jag..
 
nu orkar jag inte sitta mer vid datorn så nu tar jag ett break.


over and out / Lina