slut på pendlandet...

äntligen. 

nu behöver jag inte åka över 25 mil varje dag längre...


på söndag får jag nyckel!


DEN DÄR JÄVLA "PERHAPS-PERHAPS-PERHAPS-KALLE!"

OKEJ vi blev luuuuuuuuuuuuuuuurade.


i helvete heller att den låten var "privatinspelad". hur kunde vi gå på det?!?! 

jag gjorde en sökning (som bara lina kan) nu.



och JAAA jag hittar låten.


han var ju fan idiot. pucko.


låten?

Cake - Perhaps, perhaps, perhaps

nu äre mycket som snurrar i huvudet..

två dagar kvar att pendla. ska bli SJUKT skönt att slippa det sen för seriöst, att jag överlever hemresan är ett under. är så trött att ögonlocken faller ihop hela tiden. obehagligt.


har varit mycket idag, ändå inte. huvudet snurrar av allt jag lär mig (som jag borde kunna från gymnasiet, haha). substantiv,verb,adjektiv. ja det är sånt alla har ett "hum" om. men sen finns det pronomen (personliga och opersonliga), prepositioner, adverb, räkneord, artiklar, partiklar, subjunktioner, konjunktioner med mera med mera. positiv form, komperativ form, superlativ form. infinitiva, finita. presens, preteritum. bestämd eller obestämd form. singularis, pluralis. neutrum, utrum.

ja jag kan skriva betydligt mycket mer, och betydligt mycket svårare ord, men ni kanska hajar? det är sånt där man LÅTSADES lyssna på i grundskolan....... nu får man stå sitt kast! haha. svensk grammatik, helt jävla underbart... ;-)


och gud så "klantig" jag var som inte gjorde läxan. tänkte att det går man väl igenom tillsammans.... (man skulle sortera diverse ord från huvudsatser, bisatser och fan & hans moster i olika ordklasser. många ord var det.) 
för att citera läraren:


"för att alla ska få chansen att visa vad de kan så går vi i turordning. de som inte kan svara säger pass.."

där satt jag som ett fån, försökte räkna ut vilka ord jag skulle få sortera. för inte fan vill man säga "pass" och känna sig som en jubelidiot.. men det löste sig ändå. men jag kan ju säga som så att hädanefter ska jag se till att GÖRA övningarna.

pratade lite med en tjej efter seminariumet också, skönt att hitta någon att prata och diskutera med. det var min största skräck. att sitta där i salen helt utmobbad. för klassen är väldigt blandad och jag känner väl inte direkt för att ägna tid åt att lära känna människor som passerat 50-årsåldern liksom. kan DOCK vara trevligt att prata med dem, men aja, you get it.


mer... hmm.... vad har mer hänt idag... jooooooooooooo jobb på bolaget ser lovande ut!! butikschefen skulle återkomma i slutet av september. och han skulle kolla mina referenser.. ;-) vet ju att mamma säger mycket positivt om mig och L har ju varit sjukt nöjd med mig. slår honom gul & blå om han inte säger det. haha.


och meeeeeeeer.... joooooo jag fick tag på han som bor i min blivande lägenhet och THANK GOD FOR THAT, för jag får nyckeln på söndag!!! sååå skönt att kunna flytta in och slippa pendla på måndagen efter.
sen igår hade jag en diskussion med han som ska flytta in i min lägenhet. kort och gott: karln är helt körd och patetisk. han blev ännu mer patetisk när han senare skickade ett sms och bad om ursäkt.


sen har jag ett "problem". jag hade tittat ut en skitfin cykel på (hör och häpna) COOP FORUM!! kostade bara 2500:- vilket är ungefär hälften av vad man får ge i cykelaffär. 7 växlar, grå-vit damcykel. (inte haft damcykel sen jag gick på lågstadiet typ). grym var den!! men vi var så jävla dumma och köpte den inte direkt utan sa att det tar vi till helgen.
så var vi där i lördags. då var den slut.

och den där lappen där priset stod var bortplockad. alltså får de inte in den igen................................ så nu måste jag tänka om helt och leta ny cykel. tänker kika på coop i linköping också, för det KAN ju vara så att den finns kvar där. men idag ville jag inte åka dit.... jag hittar inte. och jag vågar inte köra där för vid tornby är det fanimej förvirrande. haha. well well, en cykel måste jag iallafall ha innan måndag!


nää nu orkar jag inte skriva mer. det får "räcka". ^^
måste fixa middag och lunch till imorgon.


tjingeling!

shopping idag med..

ja jag kanske borde lugna mig med allt shoppande, men det är ju så kul...
kom hem med 4 toppar och 3 tröjor idag. har blivit shopoholic.
 

äntligen fått ner kylskåpet och spisen nu, och om en vecka har jag flyttat.
det mesta är ordnat, det enda som är kvar att göra är att fixa hemförsäkring men det gör jag när jag väl flyttat. telefon och bredband är klart, allt är uppsagt i jönköping.


puh. det här händer verkligen.

fucking bored..

så sitter man här. helt uttråkad. väntar på att kylskåpet och spisen ska plockas bort.. vill ha det GJORT. men men. får väl vänta någon timme till... vill göra nåt ikväll men vet inte vad. är sjukt sugen på att göra en viss grej men till det krävs bil och det har jag ingen... yeah yeah. köpte jacka, skor och knallblå jeans igår. svider lite i plånboken, men det var nödvändigt. aja... nu orkar jag inte säga mycket mer. so long.

LEDIG!!

pust. det är jobbigt att pendla jönköping-linköping. speciellt bara för att ha en enda lektion....
tre dagar kvar med pendlande. ser dock inte fram emot nästa vecka då jag börjar 8:15. betyder alltså att jag måste åka vid kvart i sju ungefär. vilket betyder att jag måste gå upp vid halv sex ungefär. helt jävla underbart, eller hur?


har inte så mycket att säga om klassen, pratat ytterst lite med några. sen finns det ju sådana som man kommer störa sig som fan på sen... har visserligen redan börjat göra det. ni vet, såna som tror att de kan allt och är mycket bättre än alla andra. inklusive LÄRAREN.

men jag känner mer och mer att det här är det absolut bästa för mig. jag behöver NY

och i förrgår var jag busig. haha.

jag smyger runt på campus..

första dagen idag

så var uppropet avklarat. hela "skoldagen" var över på 45 minuter. haha. kul att åka 13 mil dit, vara där någon timme, sedan 13 mil hem. men det var smidigt att köra iallafall. trots att jag höll på att somna vid ratten hem... jättesmart att ligga i 130 på motorvägen och småblunda. ne fy. händer det igen så stannar jag bilen och vilar, så enkelt är det.

vet inte riktigt vad jag ska säga, hann ju knappt se hur klassen såg ut, om än mindre prata med någon. det gick så fort. blir väl annat imorgon.. hoppas jag. :-) ska träffa lite andra människor i linkan i veckan. hoppas iallafall att det blir så!



sjukt nära att åka till en viss adress idag igen. moahahahahahaha. ;-)

så sitter man i skolbänken igen..

efter påtryckningar från omgivningen så återupptar jag nu mitt bloggande. har ju en såå grymt, trogen, stor skara läsare. eller nåt.. lovar att hålla igång bloggen när jag har flyttat, förstår att ni är nyfikna på mitt studentliv. ;-)

igår var jag med mina föräldrar i Linköping. jag är så nervös över att jag ska pendla dit, vet inte riktigt vart jag ska köra liksom. aldrig kört bil i linkan.. men det var inga större svårigheter att hitta dit. sen gjorde jag en helt wild'n'crazy sak som jag INTE tänker berätta om här. en hint? jag darrade som ett asplöv. :-) efter det glömde jag dock helt bort att kolla hur fan man kommer UT ur staden. så jäkla dumt gjort, naturligtvis hittade jag TILL universitetet från motorvägen. kände självklart igen mig. men hitta UT? det kommer jag inte göra! eller jo, det är klart, följer man skyltarna så.. men jag brukar inte göra det. jag är så slarvig med sådant..



så är man alltså tillbaka i sverige. och herreminjesus vad kallt här är! är ovant att ha tröja och jeans på sig. och skor med strumpor. näää... hit med värmen!





njeeeeeeeeeeeeee vad mer kan jag berätta? sista dagen på jobbet idag. köpte med mig tårta. haha. ska bli "intressant" att se hur de löser allt nu när jag slutat.. men jag orkar inte tänka på det. inte mina bekymmer...



och så har jag blivit sjuuuuk! blev smittad av en förkylningsbacill i turkiet och nu har det blivit astma-förkylning istället. det värsta är hostan.. och hur pinsamt är det inte att sitta i en sal (skolan alltså) och ha upprop och diverse grejer när man hostar konstant? DÖPINSAMT som vissa skulle sagt.






äsch, tjingeling! :-)


AT TURKIET!

jaaaaaaa gott folk! nu befinner jag mig pa ett internetcafè i turkiet! jag och ca 15 skitungar. haha.
och vi har det saaaaaaaaaa bra! valdigt varmt, runt 30 grader om natten och desto mer under dagen..
lagenhetshotellet ar riktigt fint och servicen ar toppen. SEMESTER!
har hant sa mycket sa jag vet inte vad jag ska skriva!


jag och T har iallafall dansat pa en BARDISK! sla det om ni kan. ;-)
och sa har vi druckit sprit ur en melon. och en jaevla massa shots.
och jaevlar vad kul vi har det! pulserande nattliv och sjukt roliga servitorer.

och jag har braent mig, saklart. FAST det har tamejfan alla gjort. solen ligger pa ordentligt..


see you later!

då är allt klart!

två timmar kvar och det enda jag ska göra är att fixa till mig lite snabbt.

vet inte vad mer jag ska säga?


whooaaaa!! om 12 timmar är jag på turkiet!! ETT HALVÅR AV LÄNGTAN ÄR FANIMEJ ÖVER!!


detta kommer bli så bra.

äntligen en nystart.. har varit ett sjukt jobbigt år. nu vänder det!


and I'm fucking ready!!


ta hand om er så hörs vi om ett par veckor!



over and out / Lina

TURKIET IDAG!!

nyss uppstigen, men jisses vad jag har sovit dåligt inatt! försökte somna i över en timme men det gick inte. fick kika på teven. sov kanske två timmar, var vaken en halv.. sov två, vaken en halv. haha. så var det hela natten.


RESFEBER!!


tittar just nu på prognosen från smhi och det verkar som om det börjar bli svalare där nere. hoppas på det iallafall.


näää nu en dusch, lite make-up, packning..