En vecka kvar!

gud så slarvig jag är med att uppdatera här.. jag kommer att skriva mer på resedagboken under usa-resan, vill någon hamna på e-postlistan och få mail varje gång vi uppdaterar - let me know här på bloggen!

6 dagar kvaaaaaaaaaaaaaaaar!

längtar sååå mycket.

nu är det dags för sängen.
förresten så har jag klippt av mig håret... det var på tiden.  

förvandlingen:






25 dagar kvar!

jag råkade slarva lite med nedräkningen.. men nu är det nedräkning på riiiiiiiiiiiktigt!

martin och jag åkte till en djuraffär förrrförra måndagen för jag ville kika lite på kaninerna. dagen slutade med att vi fick skjuts hem av martins kompis - med oss i bilen fanns en kanin! yes, vi köpte oss en liten honkanin som vi döpt till Singha. hon är lite drygt 11 veckor gammal nu och börjar bli en liten buse. igår gnagde hon av telefonsladden och i skrivande stund är martin på stan och inhandlar en ny.. efter att ha haft kanin i 10 års tid så borde jag varit mer uppmärksam på alla sladdar, men inte då.. tur i oturen dock, tänk om det varit en elkabel!

vi var oroliga över hur det skulle gå med katterna och jag funderade på att skaffa ett till galler med nät att ha över buren så katterna inte kunde komma åt med klorna, men nu har hon varit här i över två veckor och det fungerar bra hittills. hon kan t.o.m. vara ute och skutta med katterna i samma rum. visserligen måste man hålla koll på dem ständigt men det går sweeeeeeeeeeeeeet! maja & alcudia höjer tassarna ibland och buffar på kaninen men det är bara på skoj. Singha verkar inte missnöjd eftersom hon hänger efter dom hela tiden.

idag upptäckte jag Alli sittandes i kaninburen, tillsammans  med och BREDVID Singha. kaninpelletsen lockar...
så sött!