AKTIVITETER INBOKADE.

jisses vad mycket man har bokat in sig på. men kul som fan är det!


ONSDAG, Valborg - förhoppningsvis grillning/fest (om jag inte är för trött efter att ha jobbat ca 10 timmar) 
TORSDAG - ev. dagstripp till Jönköping (fotbollsmatch som lockar sambon)
FREDAG eller LÖRDAG (beror på om det blir jobb) - Kolmården (vill, vill, vill!)
MÅNDAG - börjar en golfkurs! 9 "lektioner" på en månad.
LÖRDAG - 2*10års kalas hos "stora släkten" som Martin ännu inte hunnit träffa! (spännande)
LÖRDAGEN EFTER - kusins 25års fest! hoppas få att få med mig sambon. (ska iallafall bli svinkul!)
LÖRDAGEN EFTER DET - mormor & morfar har bjudit med oss någonstans. vart vet vi inte!
LÖRDAGEN EFTER DET - Martins kusinbarns dop!
SYSTERS BAL - kan nog tyvärr inte medverka (blir så många turer fram & tillbaka till Jönköping)
SYSTERS STUDENT - blir minst en dagstripp
TURRIDNING ISLANDSHÄST - eftersom Martin fått mig att börja spela golf så har han lovat att vi ska åka och rida på islandshästar! fyfan vad kul det ska bli att se HONOM på en häst!

image34  


SJUKT MYCKET KUL SOM HÄNDER DE NÄRMSTA VECKORNA!

HV71 vs. LHC

image33


det har varit lite upp och ner för mig den senaste tiden. sjukdom, hemlängtan, stress och därför har jag inte skrivit på bloggen. nu känner jag mig dock mycket bättre och jag ser fram emot våren/sommaren!

som de flesta vet pågår en sm-final mellan HV71 & LHC. SJÄLVKLART håller jag på Jönköpingslaget! aldrig att jag någonsin kommer hålla på något annat lag. men det känns lite märkligt att bo i Linköping just nu. man är "hatad" lite här och där, bl.a. på jobbet. och man blir ju inte mindre "hatad" av att gå runt och fälla några kommentarer emellanåt!

imorgon åker jag och Martin ner till Jönköping direkt efter att Martin slutat jobbet. och då! då jävlar ska vi se HV71 ta hem guldet igen! ska bli kul att se en FÖRHOPPNINGSVIS avgörande match på HEMMAPLAN! jag minns folkfesten 2004, jisses. kaos i hela city. sen ska det bli RIKTIGT kul att se hockeyn med människor som VERKLIGEN håller på HV. (Martin=Djurgårdsnörd). imorgon ska det skrikas och hejas.

nog pratat om hockin. jag och Martin har bott i vår nya lägenhet i snart två månader. vi trivs kanonbra! mycket fräschare lägenhet än den han hade innan. (min gamla var dock rätt fräsch efter renoveringen...) man märker att katterna njuter av att ha mer utrymme. vi har däremot inte fått upp så mycket på väggarna ännu eftersom väggarna är struliga och måste borras. och borra vill inte jag göra.. risken finns att väggen borras sönder!