vi äro satanister..

Satanisten:

Du lever i synd och du är dessutom stolt över det. Enligt dig finns inte Gud och om han finns är han helt onödig. Vi är alla gudar och det finns inget rätt eller fel. Du är onanist såväl som vegan - du njuter av pornografi och allt som är fel.


På den yttersta dagen kommer Satan att välkomna dig med öppna armar och det är först då du kommer att förstå att du har valt fel Herre.
Vi ber för dig och om du vill försöka att förändra ditt syndiga leverne så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.



hahaha, tack martin för länken.. nu fick jag bevis på vad jag alltid anat. *skrattar*


snåla jävlar finns det gott om

lyd ett gott råd: känner du att 600 kr för en reparation på din tvättmaskin är för mycket, kontakta då inte en serviceverkstad! folk jobbar väl inte gratis heller!!! vi måste också kunna leva.
era jävla snåljåpar, skaffa inte vitvaror.
töntiga, vuxna människor som inte vågar stå för vad de tycker har jag inte tid med.
ödsla någon annans tid tack.. :)

snart ska jag iväg och boka sommarresan till turkiet, lovely..

over for now / Lina

vissa är bara för mycket..

nu sitter man här och fördriver den sista timmen på jobbet. för idag...... mår inte så bra, har iofs inte gjort det på hela veckan. trots det har jag infunnit mig på jobbet varje dag. (nej, jag lever inte för mitt jobb. jag behöver pengarna.) är ju massa fest o party i helgen som jag sett fram emot, men det lutar dessvärre åt att jag får stanna hemma både fredag och lördag. det är så typiskt.. just när det finns massor att göra, så blir man sjuk. varför kunde inte viruset hälsa på nästa vecka istället? när alla har hunnit fylla år.. 
det suuuger. stenhårt.


over and out.. / Lina  

vilken underbar dag!!

det är fredag, och en timmes arbete kvar. och jag känner mig glaaaaaaaad!
vilken härlig fredag det här kommer bli! =)


over and out / Lina

tvättmaskinen

wohooo han drar strömmen i veckan så att jag kan få min tvättmaskin att fungera!

mycket vill ha mer..

blir ju inte att man skriver så mycket i bloggen nu när man inte har internet hemma. (ännu) har precis beställt bredband, men det dröjer ju ett tag till.

jahaaa... har så mycket att tänka på att jag inte vet vad jag ska skriva!

btw, jag har skadat mitt ben. kan ju säga att det inte känns så jättekul att bo längst upp i en lägenhet utan hiss då. 51 trappsteg för övrigt.. jag vet, jag är körd som räknar stegen.. ;)

over and out for now / Lina

UPDATE

nu äntligen har jag flyttat in i min lya. trivs huuur bra som helst! men satan vad jobbigt det var att flytta upp allt till högsta våningen, utan hiss.. blev tusentals med trappsteg.
idag kom soffan men har inte hunnit hem och se den än eftersom jag var tvungen att jobba pga. inventering. så mamma har sett den... före mig. besiktningen har nog varit idag också så snart får jag bege mig ner till kontoret och välja tapeter. =) KUL! aaaah, massor att stå i, väntar på att inventeringen är klar så jag kan åka iväg och införskaffa en massa saker.. tänkte ringa adamo sen ikväll och beställa internet. hoppas bara att det inte är SKRÄP... eftersom det var rätt så billigt liksom.

tjingeling, hear ya later!!!

over and out / Lina