gäsp.

fuuck.. idag är jag übertrött! gäspar hela tiden. känner för att åka hem, slänga mig i sängen och bara vara easy. två timmar kvar.. + en bussresa. + en tur till konditoriet för att beställa tårta. jo, det stämmer bra.. jag fyller år på lördag. 21 år. ofta är det ju så att man känner sig yngre än det man fyller.. men inte iår. inte jag. iår känns det som om jag är minst ett par år äldre (!).
fest på lördag då.. själv ska man vara utklädd till ängel. kan inte minnas att jag varit på en äkta maskeradfest. ska bli überkul! :) (om vingarna vill bli klara tills dess vill säga.. de bara bråkar med mig).
måste fixa ihop musiken också.. det får bli ikväll. mycket att göra i veckan med andra ord..


over and out / Lina

inredningsshopping

då har ytterligare en helg passerat och det är återigen måndag.. värsta dagen på hela veckan. det är SÅ TRIST! 5 dagar kvar till helgen.. fast denna vecka lär gå rätt fort. mycket att göra..
så vad har man haft för sig i helgen? joo i lördags var vi iväg med släkten, 70-årskalas.. hemma på kvällen, tog det lugnt. hela helgen var iofs lugn.. man kan ju inte alltid vara ute och flamsa omkring.
sen igår mådde jag inte så bra så det blev soffan i stort sett hela eftermiddagen.
sen på kvällen beställde jag grejer till nya lägenheten! några tusenlappar fattigare, men ack så fint & smidigt!
hmm.. vad gjorde man mer? joooo. jag tog in min kanin i huset. nu äre ingen utekanin längre!
snart lunchbreak. titta lite på hem till gården..
surt bara att man läst massa spoilers om vad som kommer hända i serien...

over and out / Lina

möbler!

ooh, jag är så nöjd med mina inköp. köpte soffan igår på bergmans möbler, så supermysig. får den gratis hemlevererad också! så fin service. och igår sa bosse på jobbet att hans son ville bli av med sina köksmöbler (ett vitt bord med förkromade ben, förkromade stolar med rotting-sits) för 500 kr. och idag tog han med sig det hit till jobbet, står utanför fönstret här. och det är så läckert! ser det verkligen framför mig i mitt kök. kommer nog passa in perfekt eftersom jag tänkt ha mycket rostfritt & förkromat. kylskåp, skålar och massa annat.. kanooon! och bara 500 kr!!! nypris på det setet ligger på 4700:- (!) så kan inte riktigt förstå att man säljer det så billigt. det är hur fint som helst dessutom, vet iofs inte hur gammalt det är.. men det är inte skadat och det är mycket bättre iordning än det jag skulle få av mormor & morfar. jag är så nöjd! weeeeeeeeeei!
fredag idag dessutom. och ingen storm i sikte. det här blev en riktigt bra dag faktiskt! och snart slutar man. tjoooooooooho. helg!


over and out / Lina

go mini-gudrun!

idag är det torsdag. idag ska det bli storm i sverige. en mini-gudrun. fast här har det slutat regna.. kanske blir man skonad från detta oväder? dock inte enligt jnytt.se. det är mysigt med oväder.. fast inte när man själv måste ut och vistas i det. yeeeyee... får väl se vart det bär. 

har jobbat undan som satan idag. gjort allt som jag kan tänkas göra på två timmar. (dock inte posten som precis stannade till utanför). är nämligen så att mamma kommer in i eftermiddag och då ska vi dikta ihop nåt till mormor som fyller år.. jag diktade ihop en dikt förra året till morfar, och då fick jag äran att göra det iår också.

sen ska vi köpa min soffa! =D

och sen ska vi till morbror i staden och göra klart albumet till mormor.. lots of things to do.

visst faaan, jag måste köpa garn också! skräp ock.

over and out / Lina


här ska det stå något fyndigt..

onsdag idag, torsdag imorgon.. snart helg med andra ord! när onsdagen är över känns det såå bra. sådär bra det bara känns när man vet att  det snart är fredag.. ledighet, fest, ja vad faan som helst utan jobb! you get it? :)

så vad har man gjort idag? tjaa.. det gamla vanliga. jobb, buss hem, dusch, tv, blogg.. vilket inrutat liv man lever under vardagarna. jag tackar min lyckliga stjärna för fredagar & lördagar!

nää nu ska jag spela sönder högtalarna.. man får passa på när det inte är någon hemma!
men snart jävlar flyttar jag! funderar på om man inte ska ta och börja räkna ner. yeye..

musik nu. sen lost.
later, bed..


bytheway,  idag kom telefonräkningen från grekland. mina samtal låg på 700:- .
ett gott råd: tala aldrig i telefon på fyllan utomlands. det kan stå dig dyrt..
(fast jag ångrar ingenting!)

over and out / Lina

lina@work

så sitter man återigen inne på kontoret och suckar för sig själv.. det är rätt trist att sitta ensam 7 timmar om dagen. enda sällskapet är en radio samt en tv med 1,2 & 4. lunchen mellan 12-13 består av 20 minuter jackpot och efter det, 30 minuter Hem till gården. känns rätt patetiskt att erkänna det, men jag är fast i den skräpsåpan. DET BLIR JU SÅ NÄR MAN INTE HAR NÅT BÄTTRE FÖR SIG!

och DÄR kopplade jag om telefonen.. nu äre avkoppling i en timma som gäller. inte för att det varit stressigt de tre senaste timmarna.. *skratt*

over and out / Lina

det händer mycket nu..

finally. my life is back!

känslan av att cashen trillar in på kontot varje månad är tamejfan obeskrivlig. nu kan man leva ordentligt.
lägenhet från 1 januari, en tvåa på 53 kvadrat.. hur skönt som helst.
komma bort från landet och framförallt få ett eget privatliv.. kunna spela hur jäkla hög musik jag än vill, kunna prata i telefon om nätterna och inte viska........
kunna ta taxi hem utan att behöva betala cirkus 350 :-. kunna gå hem! kunna göra precis vad faan jag vill. aaah.. två månader kvar.. tiden går alldeles för sakta.

letade soffa idag. hittade en supermysig tresits, lite beige-brun. den kommer det bli.. prisvärd dessutom.
kollat lite gardiner, mattor & lampor också. blir ju så sugen på att flytta nu! vill pyssla i lägenheten.
göra den till MIN... min alldeles egna. :)

over and out / Lina