Vill åka på semester NU!

jag är så grymt sugen på att åka nu! det är visserligen inte lång tid kvar, men det är ju allmänt känt att tiden går extremt sakta när man längtar väldigt mycket efter något. :-)

om exakt 7 veckor så sitter vi på flygplatsen och väntar eller så är vi iallafall på väg dit. sen blir det en flygresa på lite drygt 4 timmar och vi är i Turkiet runt 22 tiden, lokal tid. vid lägenheten är man väl säkerligen inte förrän tidigast runt midnatt.. lite segt att komma ner på natten, men å andra sidan rätt skönt då man är utvilad sen på morgonen.

två veckor där nere i värmen! whoa, can't wait! ska bli så jäkla kul.. har kikat på lite utflykter och ja, jag är lite sugen på "rafting". är dock väldigt feg av mig så det blir det förmodligen inte ändå.. men grymt kul vore det. åka runt i en gummibåt liksom. kan ju knappast bli bättre! kanske blir en flodtur eller en båttur på medelhavet. vilket som, det blir nog skönt med lite omväxling! tycker om att åka båt utomlands. man får en fin bränna.. ;-) sönderbränd..

jag och T bor i en tvårumslägenhet, A och P i en annan, dock på samma lägenhetshotell.
tycker det är såå mycket skönare med lägenhet än hotell. man har mycket större utrymme att vistas på, oftast bättre förvaringsutrymmen. ett kök och ett KYLSKÅP. kylskåp är ett måste på semestern. minns i Bulgarien, usch. kommer ihåg när vi i ren panik försökte kyla ner alla alkoholhaltiga drycker i handfatet. glömmer aldrig den stora baileysflaskan. sen fanns det inte en sån där grej man sätter för längst ner i handfatet så vattnet håller sig kvar, så vi fipplade och grejade med plastpåsar! haha, jisses.. och när man var så törstig dagen efter dagen före, ja då fick man snällt dricka varmt vatten eller pallra sig iväg till närmsta affär. och det ville man ju verkligen göra, bakfull/fortfarande full och trött.. så blir det ju inte med kylskåp! sen är det väldans skönt att kunna göra sin egen frukost med massa frukt och vad man än vill ha, istället för att anpassa sig till hotellfrukost (som för övrigt inte är något att hurra för utomlands, såvida man inte bor på ett mycket fint hotell) och slippa passa tiderna!



image16

såhär sägs det se ut i Alanya om kvällarna... alltså, jag blir på festhumör bara av att se det där ljuset!



image17

och såhär ska det se ut om dagarna. blev sjukt badsugen nu!






49 dagar kvar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback